360

personal organizen

De laatste 3 jaar vlogen snel voorbij. Door de drukke dagen, avonden en weekenden veranderde mijn super georganiseerde en opgeruimde thuis, snel in onoverzichtelijke ruimtes met een enorme achterstand in het opruimen. Daarom volgde ik in mijn Superette Ninette een opruimworkshop van Nele Colle. Ik was meteen verkocht en besloot zelf een opleiding tot gecertificeerd  ‘Personal Organizer’ te volgen.

Waarom? Om thuis terug structuur te krijgen. Terug thuiskomen in een kalme omgeving, zonder al teveel (rommel) prikkels. Om zich terug minder gejaagd te kunnen voelen.

Terug tijd vrij te maken voor mezelf. Mijn eigen ervaringen leerden me hoe groot de psychologische impact is van het ‘opruimen’.

De impact die het heeft op je leven, op het samenleven, op de manier hoe je je voelt.
Of het nu gaat om het opruimen en organiseren van spullen, administratie en/of tijd. Je wint zoveel voor jezelf en je gezin door het toepassen van simpele tips, het implementeren
van structuur en de juiste organisatie.
Heb je nood aan wat tijd voor jezelf i.p.v. altijd maar achter jezelf aan te lopen en nooit gedaan te hebben? Schrijf dan snel in voor deze workshop!

Je gaat met veel tips en tricks naar huis!

Deze workshop is geschikt voor (jong)volwassenen.
Vergeet geen leesbril mee te nemen, indien nodig.

Duur van de workshop: ca 2 uur

Tijdstip : Woensdagavond 5 augustus van 19u30 tot 21u30

Prijs : 60€

Inbegrepen : hapje&drankje

De workshop wordt gegeven door Veronique van Coachinette.

 

Inschrijven kan via deze link, een mailtje naar info@stoffenschuur.be, of in de winkel. Inschrijving is pas definitief na ontvangst betaling!

personal organizen

Deze workshop kan pas doorgaan bij minimum 6 inschrijvingen

5 augustus

19:30

40 per persoon